BRITAX SMILE III

Basert på SMILE 2, beste barnevognen og duovognen 2016-2019 i følge «bäst-i-test.se», tar nå nye SMILE III over som testvinner* med motivasjonen «Meget prisverd duovogn med full liggestilling på sportsdelen og riktig romslig varekurv»!
Dette er vår best solgte barnevogn i 2020/2021
Jeg liker å si at denne vognen er veldig brukervennlig.
Det er en liten og lett vogn som rommer mye. Her kan du kjøpe tilbehørspakker som gjør hverdagen ekstra smidig.
Dette er ett GODT KJØP!
Smal base
Med sitt smale design, bare 57cm bredt, er vognen perfekt for å komme seg lettvindt rundt både på shoppingsentre og selv de smaleste mest folksomme stedene.

Kompakt frittstående sammenlegging

Sportsvognen er lett å legge sammen til en kompakt størrelse for plassbesparende frakt i hvilken som helst bil. Den holder seg slik til du vil bruke den igjen takket være den automatiske transportlåsen. Ettersom den er frittstående når den er lagt sammen og har integrert beskyttelse på håndtaket, unngår den smuts fra underlaget.

Ryggstøtte og fotstøtte for å kunne ligge ned

Ryggstøtten kan med et enkelt håndgrep justeres fra sittende til liggende posisjon slik at barnet ditt alltid har det komfortabelt. Det er også beskyttelse på sidene. Ved å slå ned den justerbare fothvileren og ryggstøtten, får man også plass til en myk bag.

Reversibel sportsdel

ved hjelp av det vendbare setet kan barnet enten se på deg, eller utforske verden rundt seg. 

Justerbart, behagelig håndtak

Håndtaket er mykt, gir godt grep, og kan enkelt justeres i høyden etter behov. Håndtaket og frontbøylen er trukket med lærimitasjon, og gir vognen et fasjonabelt og luksuriøst utseende.

Enkel opp og ned brems

Bremsen virker på begge bakhjulene for sikker og stabil stopp, og har en indikator som viser om den er av eller på. For komfortabel bruk kan bremsen også utløses fra toppen, slik at skoene dine ikke blir skitne eller slitte.

Enkel justering av seler-Myke polstring på selene over brystet for ekstra komfort.

Svingbare fremhjul, for enkel manøvering. Disse kan også låses ved ett enkelt grep.

Støtdempere på for- og bakhjul 

De sentralt plasserte støtdemperne på understellet og forhjulene gir en behagelig trilletur uansett terreng.

 

En allsidig vogn som passer de aller fleste.

TILBEHØR

Fra solskinn til regn, SMILE III er forberedt på all slags vær takket være de skreddersydde tilbehørsalternativene.

Klikk på bildet for å komme direkte til vær-sett.

Regntrekk og myggnett kan også kjøpes separat.

Du kan også kjøpe matchende fotpose til vognen, i samme farge og tekstil som vogna.

Trekket til SMILE III beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

Koppholder

Ha drikken din tilgjengelig!
Koppholderen passer like godt på begge sider av sportsvognen. Her kan du ha drikke både til deg selv og til barnet lett tilgjengelig når dere er ute på tur. Den holder drikken stående, forhindrer søl.

Flott koppholder til barnevognen. To isolerte flaske/kopp holdere som holder din drikke varm eller kald.En stor hovedlomme og en ytterlomme

BILSTOL-ADAPTER
For enkel festing av kompatible babystoler på barnevognen din. Kompatibel med: Maxi-Cosi CabrioFix, Maxi-Cosi Pebble / Pebble Plus, Maxi-Cosi Rock, Cybex Cloud Z, Cybex Aton M
Velg et praktisk pakkealternativ for SMILE III og få et verdifullt sett med alt du trenger for deg og babyen din!

BABY-SAFE 2 i-SIZE

i-Size sikkerhet uten kompromiss på ditt voksende barn.

BABY-SAFE 2 i-SIZE følger barnet ditt fra fødsel til 15 måneder. Takket være det flyttbare innlegget for nyfødte og ligg flat-teknologien gir babystolen en ergonomisk stilling for spedbarnet og nok plass til å vokse til 83 cm høyde. Utformet i sin helhet for å holde barnet ditt trygt og komfortabelt på alle reiser.

Godt å vite: BABY-SAFE 2 i-SIZE i kombinasjon med BABY-SAFE i-SIZE BASE och BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE har blitt testet av ADAC (ADAC Online 10/2018) og fikk vurderingen «BRA» og karakteren 1,7.

 

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE

Den mest ergonomiske og trygge stillingen for barnet ditt.
Vinkelen på bilseter varierer fra bil til bil. I biler med skråstilte seter kan du justere basen i en flatere vinkel for spedbarnet ditt med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE. Dette gir spedbarnet ditt den mest ergonomiske stillingen under reisene.
Pakkepris for komplett vogn med bag- sportsdel,
Baby safe bilstol med flex isofix base
12495,-
 
Ønsker du pakkepris på din SMILE III?
Send oss en mail så ordner vi =)