Salgsbetingelser

Når du har bestilt en eller flere varer fra knøttene.no vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Ettersom vi har lager i fysisk butikk, tar vi forbehold om utsolgt vare.

Til informasjon blir ikke betalingen sendt til gjennomføring før vi har sjekket at varen er på lager, og at denne blir sendt til deg! Du vil raskt få beskjed om varen eventuelt er utsolgt, og informasjon om når den eventuelt kommer inn igjen.

Vi opererer med fast fraktkostnad på 79 NOK.

Varene sendes vanligvis innen 1-2 virkedager (arbeidsdager) etter ordre er mottatt.

Dersom du ønsker å avbestille varene tar du snarest kontakt med oss. Om varene er sendt må angrefristen benyttes, hvis ikke kansellerer vi ordren og gir deg pengene tilbake. 

Ifølge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet skal varen(e) returneres ubrukt, med lappene på og i eventuell original emballasje. Returportoen må betales av kunden. Varen bør returneres som sporbar og forsikret pakke (smartpost). Dersom varen blir borte på vei til oss, og du har benyttet annen returmetode en forklart ovenfor, står du selv ansvarlig for den tapte varen. Du vil da ikke få tilbakebetalt pengene for varen. Utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt i forsendelsen fra oss) skal ligge vedlagt, og du vil da få tilbakeført det du har betalt. Se utfyllende informasjon på angretrettsskjemaet.

For mer informasjon om kjøpsloven og angrefristen se forbrukerrådets nettside.